CAMASI DE BIROU – 5 MODELE ALTFEL PENTRU FEMEI PUTERNICE SI INCREZATOARE

Camasi

Știm, la birou vrei să-ți păstrezi o notă serioasă, care să emane profesionalism, pentru asta. Însă, mai știm că îți dorești să ieși din zona de clișeu cămașă albă și fustă sau pantaloni negri, de care te-ai săturat până peste cap. Eticheta business din prezent nu mai impune ținute office foarte formale ca în trecut, ci dimpotrivă încurajează creativitatea și inovația chiar și când vine vorba de vestimentația la birou. 

Poți păstra o notă serioasă, profesională, chiar dacă nu porți camașa albă clasică. În afara mediilor ultra formale, ce-ar fi să o înlocuiești cu o cămașă albă cu un element decorativ de impact sau cu o cămașă colorată? Sau ce spui de o cămașă de birou cu o croială mai îndrăzneață? Ce zici de un model de cămașă albă cu o fundă oversized într-o parte? 

Ce înseamnă ținuta office sau cum te îmbraci corect la birou?

În funcție de compania și domeniul în care lucrezi, ținuta office poate fi mai mult sau mai puțin formală. Dacă într-o bancă ținuta office este clar mult mai strictă și cel mai probabil vei adopta stilul business formal, într-un spațiu antreprenorial, outfitul tău de birou poate fi mult mai relaxat, creativ, smart casual.

În majoritatea domeniilor, ținuta cerută la birou este casual office sau smart casual, ceea ce înseamnă un look profesional, îngrijit, dar flexibilă cu privire la culori și croieli. Chiar dacă piesa de bază din ținuta office este cămașa albă, recomandarea stiliștilor este să îndrăznești mai mult și să alegi cămăși de birou neconvenționale, indiferent dacă alegi să adopți un look conservator sau unul creativ. Îţi poţi exprima personalitatea prin ţinuta office pe care o adopţi, dar reţine că aceasta trebuie să te completeze, nu să te submineze.

Dacă ți-am captat interesul și ai hotărât că este timpul să faci o schimbare în ținuta office, îți oferim 6 sugestii de cămăși de birou altfel, pentru femei puternice și încrezătoare în forțele personale.

1. Cămașa albă cu fundă oversized

Purtată cu fusta clasică de birou din stofă neagră, o cămașă albă cu fundă oversized sau cu orice alt element de impact, volane sau dantelă aplicată, vei însufleți o ținută office aparent banală. La fel de bine poți purta o cămașă albă altfel cu o pereche de pantaloni sau cu jeans negru, depinde de dress code-ul mediului tău de lucru. Pentru că este simplă în partea superioară, cămașa poate fi accesorizată cu cercei mai opulenți sau chiar cu un colier colorat. 

Secretul unei astfel de piese în garderoba personală este că poți purta cămașa albă cu fundă oversized la ținute smart casual sau casual, alături de jeanși si pantofi sport sau bocanci. 

Camasi cu funda supradimensionata

2. Cămași colorate din mătase naturala

Când vine vorba de culori la birou, nu trebuie să te lași luată de val și să te îmbraci ca un curcubeu. Dar, în același timp, joburile moderne înseamnă creativitate și program flexibil, evenimente la care trebuie să arăți impecabil, chiar și după 8 ore de lucru. În astfel de cazuri cel mai bine este să optezi de la bun început pentru o ținută office creativă. Ce spui de o cămașă din mătase cu fundă amplă în loc de guler? Cu această cămașă noi garantăm că vei transmite ce personalitate puternică ai și de asemenea vei afișa o atitudine încrezătoare.

Camasi din matase

3. Cămașă albă asimetrică

O cămașă albă impecabilă va lăsa întotdeauna o impresie frumoasă. Tocmai de aceea, cămașa albă se află în topul cămășilor de birou și este adesea purtată de foarte multe femei și la întâlnirile de afaceri. Dacă vrei totuși să ieși din tipare, din banal, poartă o cămașă albă office tip lalea tiv asimetric, pentru un power look. Cămășile albe de birou nu trebuie să fie plictisitoare. Îndrăznește să porți croieli reinterpretate, care să îți pună în valoare stilul și personalitatea.

Cămași albe asimetrice

3. Cămașă cu volane pe mâneci

Trebuie să recunoaștem o cămașă bine aleasă schimbă totul. O haină frumoasă îți fură privirea rapid și fără să vrei pui eticheta de bine îmbrăcat. Da, prima impresie contează și o cămașă de birou care îți vine bine, confecționată dintr-un material calitativ, cu o croială spectaculoasă îți va oferi încredere nu doar ție, ci și celor cu care discuți. Realizată din matase, cămașa Olina cu volane decorative pe mâneci, are o croială unică și îți însuflețește ținuta de birou indiferent de ceea ce porți.

Camasi si bluze cu volane

5. Cămașă office cu elemente duble

Când esti în pană de idei și vrei să dai acel „je ne sais quoi” unei ținute office, poartă o cămașă office altfel. Principiul nostru este că mai bine investești în câteva piese vestimentare de calitate, cu o croială impecabilă, decât să ai un dulap plin de haine cu care nu apuci niciodată să te îmbraci pentru că nu-ți vin așa cum ți-ai dori sau nu mai arată bine. O cămașă office cu fentă dublă este una dintre cămășile de birou sofisticate, potrivite pentru o zi în care vrei să te ramerci. Mai ales în zilele călduroase, mergi mai degrabă pe cămăși de damă office din bumbac și mătase pentru că îți vor asigura un confort sporit și vor lăsa pielea să respire.

Camasi cu elemente duble

Stilul office nu este nici pe departe plictisitor dacă știi cum să îl abordezi. În materie de cămăși office, nu poți da greș atunci când alegi croieli cambrate sau din contră, lejere, și nuanțe clasice accentuate de detalii de efect pentru mai multă expresivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *