HANORACUL : O ALEGERE COZY PENTRU ACEST SEZON

De la imbracamintea sportiva la piesa de zi, hanoracul sare de la sala de sport pana la stilul de strada si chiar pana la covorul rosu. Hanoracul este o piesa de imbracaminte confortabila si calduroasa, fiind confectionate din bumbac. Cu sau fara gluga ele ne protejeaza de frig si sunt o solutie ideala pentru a scoate orice tinuta din banal. 

Este unul dintre articolele baza ce nu ar trebui sa lipseasca dintr-un dulap. Cu toate acestea, cu destula creativitate si imaginatie, hanoracul poate deveni o piesa de imbracaminte chic, mai ales daca il combinam cu elemente care il pun in evidenta. Accesoriile sunt de baza pentru a crea tinute unice. Posibilitatile sunt nesfarsite, insa Framboise va prezinta cateva dintre ele.

HANORACUL CU JEANSI

Hanoracul este o piesa de imbracaminte care se imbina perfect cu aproape orice, inclusive cu o pereche de jensi cu talie inalta, intr-o culoare complementara. Tinuta alaturi de o pereche de bocanci cu talpa groasa este tot ce ai nevoie pentru fi comoda si a te proteja de frig.

HANORACUL CU FUSTA

Nu trebuie evitate nici combinatiile ce includ fustele. O fusta scurta impreuna cu un hanorac usor supradimensionat, pe care exista aplicatii vor crea intotdeauna o tinuta speciala. In functie de ocazie putem adapta mai multe tipuri de incaltaminte, in functie de zona in care vrem sa ducem tinuta. 

Chiar si fara gluga, un hanorac poate iesi in evidenta prin aplicatiile neobisnuite precum volanele. Putem regasi aceleasi detalii si pe fusta.

Alegerea unei fuste sau fuste pantalon completeaza foarte bine tinuta si va contura un look young, dar totusi perfect pentru o zi de toamna. In ceea ce priveste hanoracul cu aplicatii alegerea unor culori neutre va ajuta detaliile sa iasa si mai mult in evidenta.