Blog - Ce mai este nou?

16 views
News

POZA%201-1.jpg

Top 7 tinute office-casual de toamna potrivite pentru birou
303 views
News

Toamna reprezinta momentul perfect pentru a adauga haine noi in garderoba, iar tinutele office pot fi extrem de placute in perioada aceasta pentru ca poti purta haine din fiecare anotimp in parte.

Tinute de restaurant iarna: armonie intre eleganta si confort termic
313 views
News

Ți se pare o provocare uriașă să găsești rochia potrivită pentru nunta prietenei tale din luna iulie? Așa pare la prima impresie, dar ce spui de petrecerea de botez sau cununia civilă la care trebuie să mergi în luna decembrie? Așa-i că atunci când trebuie să găsești ținute de restaurant iarna gândul la ceea ce poți purta vara pare floare la ureche.

Tinute sic de Revelion: Cum te imbraci la petrecerea de Anul Nou
297 views
News

Șic? Misterioasă? Romantică? Cum ți-ar plăcea să te îmbraci la petrecerea de Anul Nou? Avantajul petrecerilor de Revelion este dat în primul rând de faptul că orice ținută strălucitoare, opulentă, care în orice altă zi a anului poate reprezenta „extravagant”, acum poate fi abordată cu încredere. Acum este momentul potrivit din an în care te poți învălui cu încredere în strălucirea paietelor sau poți păși grațioasă în senzuala mătase roșie.

Moda 2020: culori, tendinte, piese vestimentare la moda in 2020
349 views
News

356 views
News

Framboise se gândește permanent la doamne și domnișoare repetând un singur lucru: ce poate completa mai bine o stare bună decât o rochie care să confere încredere și să scoată la iveala ce este mai frumos? Haideți să calatorim cu mintea și să vedem ce rochie va completa perfect peisajul!

341 views
News

Alegerea rochiei perfecte pentru silueta ta

292 views
News

Idei pentru a completa experiența unui Paște memorabil, acasă

449 views
News

Avantajele de a crea ținute frumoase acasă

CONSTRUIEȘTE-ȚI BIBLIOTECA DE MODĂ
333 views
News

5 propuneri de cărți de modă ce merită citite