Cele mai bune bloguri de moda din lume ne ofera mai mult decat o simpla sursa de inspiratie. Intotdeauna vom gasi ceva extra in ele: un stil de viata, destinatii noi de vacanta, tips-uri legate de viata sociala a vedetelor etc.

Desigur, fiecare dintre noi doreste sa aiba un cont de socializare plin de imagini cool, unde isi poate promova un stil vestimentar caracteristic, dar moda nu este doar despre a arata excelent sau in trend. Stilul nostru vestimentar  reflecta personalitatea si ne creaza imaginea de care avem nevoie pentru a excela in diverse domenii de activitate.

Ca exemplu, am strans cateva dintre cele mai bune bloguri de fashion din lume, excluzandu-le pe cele mai populare pe care deja le cunoasteti indeaproape.

 

Veronika Heilbrunner  www.hey-woman.com  Una dintre cele mai inalte femei din lumea modei, Veronika este cunoscuta pentru pasiunea ei fata ce celebrii Conversi, iar blog-ul ei este o poveste despre stil, moda, ultimele trenduri si sfaturi legate de frumusete.

A Style Album www.astylealbum.com Creat de Emma Thatcher si Louise Redknapp, expert in street style si tinute easy-to-vear.

Bisous Natasha www.bisousnatasa.com Blogger si model, Natasa are un stil propriu ce ne poate inspira orice tinuta chic, indifferent de sezon.

5 Inch and Up www.5inchandup.com Obsesia ta majora sunt pantofii? A noasra cu siguranta este! Acest blog este perfect pentru a-ti hrani pasiunile legate de tocuri de toate tipurile, formele, marimilie… DELICIOS!

Symphony of Silk www.simphonyofsilk.com In timp ce alte blogerite sunt full time axate pe cariera lor de influenceri, Lorna Humphery este un avocat de succes, care imbina un stil magnific cu viata ocupata de femeie de cariera. De la ea invatam cum sa ne imbracam corporate fara sa aratam deloc corporate.