O mai veche modalitate da a ne exprima este prin imortalizarea starilor, momentelor, oamenilor din jurul nostru. O noua modalitate de a face asta este prin selfie-uri.

Dar cum sa facem selfie-ul perfect? Si aici ne referim la luminozitate, compozitie, pozitie, par, ten, dinti etc.  Stii, exact ca si cum tot scenariul este perfect in jurul tau iar tut e-ai decis sa faci un instantaneu fara a te gandi prea mult la el.

Noi detinem cheia succesului: 5 pasi siguri si simpli.

#1 Asigura-te ca ai echipamentul potrivit. Este foarte important, daca esti o impatimita a selfie-urilor, sa ai la dispozitie un telefon cu o camera de inalta rezolutie sau un aparat performant.

#2 Foloseste filtrele care te flateaza cel mai tare. Si aici te sfatuim sa renunti la filtrele ostentative, natural este intotdeauna mult mai atragator.

#3 Gaseste-ti unghiul care te flateaza cel mai bine. De exemplu, daca ai o fata proeminenta, cele mai bune cadre sunt cele laterale. Unghiurile joase iti vor face buzele sa para mai voluptoase, si trebuie sa evitam unghiurile inalte pentru o frunte mai lata.

#4 Lumina face totul. Faimoasa Kim Kardashian, care a pubilcat chiar o carte sub numele de “Selfie”, a dezvaluit in repetate randuri ca lumina este cel mai puernic aliat al sau. La noi este destul de greu sa faci rost de gadget-ul ei preferat LuMee , insa putem trisa si putem gasi prin casa sau in orice loc ne aflam un colt cu o lumina perfecta. Find your light, #framboiserigls!

#5 Perfectioneaza-ti talentul de make-up artist. Acum nu spune nimeni sa ne trasformam in narcisiste,dar intotdeauna este bine sa ne exploatam cele mai flatante trasaturi si sa le scoatem in evidenta! Cum era un celebru quote:  “It’s all about the eyes, cico!”