De la cele mai simple croieli si structurate, la volane, imprimeuri florale, culori vibrante si accesorii de par. Anul 2019 este un an foarte bogat si variat, incat este posibil sa nu gasim ceva potrivit pentru noi.

Imprimeul floral de cativa ani a iesit din spatele scenei direct in lumina reflectoarelor. Daca pana de curand erau la moda printurile in culori calde, anul 2019 propune o paleta de culori ceva mai rece, pe fundal inchis, care contureaza o alura mai intunecata, dar in acelasi timp romantica. Aceste piese vestimentare sunt cele care se pot reinventa la infinit in moda prin difersele moduri de a reprezenta florile, design unic si combinatii de culori tot mai diverse.

Putem regasi multe astfel de piese vestimentare, dar mai ales rochiile cu imprimeu floral. Avantajul acestor piese este faptul ca pot fi purtate indiferent de anotimp. Cand temperaturile sunt mai ridicare putem combina aceste piese cu sandale, iar cand temperaturile scad schimbam sandalele cu ghete sau cizme si un pulover oversized care sa completeze tinuta.

Avem nenumarate optiuni de a purta acest print floral. Se potriveste nenumaratelor ocazii, evenimente, momente ale zilei, in tot felul de combinatii. Va prezentam cu ajutorul Framboise.ro cateva dintre optiuni disponibile pentru un refresh rapid al garderobei.

 

Rochia de bumbac cu imprimeu floral

Pentru cel mai putin indraznete mereu va exista varianta clasica. Rochia clasica de bumbac versatila si totusi deosebita prin designul unic al florilor.

rochie cu imprimeu floral

 

Rochia de matase imprimata

De aceasta data vorbim de un material fluid, pe care imprimeul floral nu face decat s ail evidentieze si sa il puna in valoare. Propunerea #Framboise este de a asocia acest material fluid cu pulover glos, tricotat. Acest model cool are un croi oversized decorat cu torsade si mici sfere trucotate pe lungimea manecilor si pe partea din fata.

rochie din matase cu imprimeu floral

 

Daca ar trebui sa porti un singur tip de floare pe rochiile tale, care ar fi acela?