Pentru noi fetele să ne alegem hainele și să le accesorizăm este un adevarat ritual, iar modul în care ne îmbrăcăm ne influențează în mod direct starea. Există studii care demonstrează faptul că atunci  când ne schimbăm de pijamale în haine casual, creierul nostru percepe această activitate ca pe o activitate formală, autoritară și începe să se pună în mișcare. În momentul în care pijamalele sunt asociate cu relaxarea, atunci când lucrați în pijamale productivitatea scade. În concluzie, indiferent de ce doriți să faceți, îmbracați-vă corespunzător.

O regulă importantă pentru momentele când suntem nevoiți să stăm mai mult timp acasă este să ne îmbrăcăm astfel încât să putem ieși în orice clipă să cumpărăm ceva de afară.

Comod nu înseamnă urât sau nestilat, iar pentru asta Framboise vă propune câteva idei de activități casnice împletite cu artificii vestimentare pentru a ne simți frumoase în orice moment.

Gătitul este prima activitate de pe listă și fie că te relaxează sau nu, uneori ești nevoit să faci asta. Cel mai important când pregătim ceva de mancare este ca părul nostru să fie strâns, astfel încât să nu ajungă în mâncare. Pentru asta propunem bandane colorate, bentițe sau clame cu detalii elegante.

Mănușile de cauciuc  pe care le purtăm în momentul în care facem curațenie în casă sunt punctul de plecare pentru a doua idee. În acest caz este necesară o rochie cât mai feminină cu volane sau pliuri. Este foarte important să fie dintr-un material comod, precum bumbacul și să se asorteze cu mănușile. În acest moment ne putem imagina drept domnițe și brusc manușile de curațenie se transformă în mănuși de dantelă sau mătase. 

Pentru activitatea profesională desfășurată de acasă propunem, clasica cămașă. Clasică prin longevitatea din garderobele noastre, dar nu și prin construcție sau detalii. Putem alege o cămașă cu pliuri sau funde pentru un plus de feminitate.

Ca ultimă propunere, oamenii mari pot fi din când în când copii, iar pe lista noastră pot apărea activități precum coloratul sau făcutul de puzzle. De această dată ținuta trebuie să fie foarte colorată, cu imprimeuri care să ne inspire în activitățile creative.

Este clar faptul că nu ne vom schimba de atât de multe ori în fiecare zi, dar este important să ne setăm o activitate principală a zilei și să ne îmbrăcăm corespunzător acesteia.